Het bureau innermatch startpagina


Stefan van Weers 
Mijn persoonlijke motto: “Als je zorgt dat je innerlijk leven op orde is, komt het uiterlijke leven vanzelf in orde.” Met dit motto is InnerMatch opgericht, vanuit de overtuiging dat alle snelle hypes en trends ten spijt, het uiteindelijk toch gaat om authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid.
 
Ik werk vanuit persoonlijke betrokkenheid, samen met mensen zoekend naar hun unieke talent en persoonlijkheid. Opbouwend en realistisch, met humor, maar ook confronterend als dat nodig is. Vanuit een persoonlijke rijkdom aan ervaringen (ook mijn blunders) en met beelden en metaforen, help ik mensen hun eigen wereld leefbaar en bestuurbaar te maken. Want daarin vind ik de voldoening van mijn werk: mensen helpen hun eigen spoor te vinden in werk en leven.
 
In mijn loopbaan van ruim 25 jaar werkte ik in diverse organisaties als personeelsmanager, beleidsontwikkelaar HR, projectmanager en organisatie-adviseur. Ik studeerde Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk aan de Sociale Academie en Arbeid- en Organisatie-sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast leverde ik bijdragen aan de boeken ‘Menselijke Kwaliteit in organisatie: Iedereen deugt, maar waarvoor?’ (Pearson Education, 2002, herziene editie) en ‘Menskundige bedrijfskunde: de ideale organisatie bestaat niet’ (Pearson Education, 2002) beide van Leo van der Burg 
 
 
Specialisten:
InnerMatch beschikt over een groot netwerk van professionals op diverse terreinen. We werken veel samen in de keten van externe relaties en netwerken en zullen niet schromen dit inzetten ten gunste van u als klant.
   
introductie
visie
missie
 
 
“Eenvoud is kenmerk van het ware, maar het ware is niet altijd eenvoudig.”
   
Privacyverklaring
 
website: simplex interactive | fotografie: anneliese wolf