Referenties

 • “Door de gesprekken met Stefan heb ik inzicht gekregen in mijn motieven, talenten en mijn eigen missie. Heb ik inzicht gekregen in waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en wat ik soms beter niet of beter anders kan doen. Door de vragen die Stefan stelt, ben ik aan het denken gezet, ben ik met mezelf geconfronteerd en heb ik nieuwe wegen ontdekt. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid ben ik gegroeid als mens èn in mijn functie waardoor er nu nog meer mogelijk is. Stefan, dank je wel! ”

  Paula Janssen
  Directeur RDO vso De Toekomst

 • “Vanuit het vertrouwen dat Stefan in een korte tijd weet te creëren, verzamelt hij heel veel informatie over wie je bent, wat je belangrijk vindt, wat je drijft en hoe je dingen aanpakt. Het onderzoek houdt naast de gesprekken en de vragenlijsten, voor hem ook in dat hij alles meeneemt wat hem daar tussendoor opvalt (wat je buiten de vaste afspraken om laat zien) in het contact via de mail en telefoon (je eigen aanvliegroute van het onderzoek). Hij stelt vanuit al deze input een zeer volledig talentprofiel op dat zorgt voor inzicht en acceptatie en tevens inzicht geeft in te realiseren winstpunten.  ”

  Cliënt Talent in Beeld
  adviseur

 • “Stefan gaat zeer grondig en rustig te werk vanuit de theorie, de input van de cliënt en vanuit zijn eigen levenservaring en kennis vanuit diverse disciplines (wetenschappelijk). Hij is objectief en weet je met de juiste (persoonsafhankelijk) bewoordingen en input te motiveren om je open te stellen. Hij bekijkt wat jij nodig hebt. Hij oordeelt niet, is feitelijk en gaat samen met je op zoek naar je talent, aanleg, gerichtheden, en motieven zonder te sturen. Hij neemt alle tijd voor je en geeft je het gevoel dat je er mag zijn.  ”

  Cliënt Talent in Beeld
  consultant

 • “Het onderzoek van Stefan en met name zijn theoretisch en objectieve reflectie en het talentprofiel hebben mij meer inzicht gegeven in wie ik ben en waar mijn kracht ligt en waar ik energie op verlies. Ook inzicht in mijn patronen en dan met name de overlevingsmechanismen. De 360-graden feedback in het onderzoek was een cadeautje. Niet alleen mijn ogen zijn geopend (in theorie wist ik het natuurlijk wel) maar ik voel het nu ook. Het heeft mijn zelfvertrouwen gesterkt . Ik voel dat ik er mag zijn en ik durf er te zijn en me uit te spreken. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn gevoel en gezonde verstand en laat me minder leiden door mijn omgeving. Ik herken mijn valkuilen en besef dat ik een keus heb.   ”

  Cliënt Talent in Beeld
  teamleider

 • “Bedankt voor je verhelderende vragen, gevoel van vertrouwen dat je schiep, niks is raar, dat is fijn en geeft rust. Je hebt me erg geholpen met het naar boven krijgen van mijn talenten en daarbij was het prettig dat je zelf al de nodige levenservaring hebt opgedaan en dit ook deelde op het moment dat ik dat nodig had. ”

  Simone Cornelissen
  trainer/coach

 • “Stefan geeft niet alleen de medewerker meer inzicht in kwaliteiten en belastbaarheid, maar ook de organisatie zelf. Voor mij was het bijzonder om te zien hoe scherp Stefan het “profiel” van mijn organisatie kon duiden waardoor ook duidelijk werd welk gedrag van werknemers in mijn school verwacht wordt / het best past. ”

  Arnold van Gessel
  rector Het Stedelijk Lyceum Zutphen